Kendisini reddeden kadını başından vurup intihar eden şahıs öldü

Gülay Mübarek'i sistematik olarak taciz ve tehdit ettiği halde serbest bırakılan ve arkadaşlık isteğini reddeden Tuğba Keleş'i katleden Erdoğan Küpeli öldü.
Kendisini reddeden kadını başından vurup intihar eden şahıs öldü
2020-10-02 14:18:31   Güncelleme: 2020-10-02 14:18:31    

Adana’nın Kozan ilçesinde, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kasiyer Tuğba Keleş’i çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldüren ve aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulunan Erdoğan Küpeli, tedavi altına alındığı hastanede öldü.

TACİZ VE TEHDİTTEN TUTUKLANMADI

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek’i 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği için gözaltına alınan Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu. Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, dün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i tabancayla başından vurdu. Ardından da aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine markete gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Keleş ve Küpeli'yi hastaneye kaldırdı. Tuğba Keleş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Erdoğan Küpeli de sabaha karşı öldü.

Vehaber Menu