Kokainman yaptılar beni!

Tarkan’ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın ‘uyuşturucu kullanmak ve satın almak’ suçlamasıyla yargılanmasına devam edildi.
Kokainman yaptılar beni!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-11-13 12:56:34    

Vatan’dan Elif Altın’ın haberine göre; Tarkan’ın uyuşturucu kullandığı iddiasıyla hapis cezasıyla yargılandığı davada, işadamı Murat Erdoğan’ın avukatı, Tarkan’ın müvekkiline operasyon sonrası bir e-mail gönderdiğini iddia ederek, 'Kurtulmak için esrarı müvekkilimden temin ettiğini ve pişman olduğunu bildirmiştir yeniden dinlenmelidir' dedi.İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, sanıklardan Murat Erdoğan’ın avukatı ilginç bir iddiada bulundu. Avukat Rezzan Epözdemir, 'Müvekkilim Ayyıldız firmasının sahibidir. Türkiye’nin en önemli işadamlarından biridir. Operasyon tamamlandıktan sonra 29 Mart 2010 tarihinde Tarkan Tevetoğlu, müvekkilim Murat Erdoğan’a gece saat 03.46’da bir mail atmıştır. Bu mailde kendisine isnat edilen suçlamadan kurtulmak amacıyla esrarı müvekkilimden temin ettiğini bildirdiğini, ancak şimdi çok pişman olduğunu, bu pişmanlığını dile getirmek istediğini bildirmiştir. ‘Google’dan sorulsun’



Hatta Tarkan Tevetoğlu kendisine kollukta isim istendiğini, olayın şokuyla müvekkilimin ismini gerçek dışı verdiğini bildirmiş. Bunu birtakım aracılarla müvekkilime bildirmiştir. Tarkan Tevetoğlu’nun şahsi mailinden, müvekkilimin mailine böyle bir mail gönderilip gönderilmediğini Bilişim Suçları’ndan, google Türkiye’den ve gerekli görüldüğü takdirde TÜBİTAK’tan sorulmasını talep ederim' dedi. Avukat Epözdemir, ayrıca Tarkan Tevetoğlu’nun yeniden dinlenmesini talep ederek mail çıktısını sundu. Tarkan Tevetoğlu’nun avukatı Sinem Oskay Baş da e-mail çıktısını inceledi. Mahkeme, e-maille ilgili müvekkili Tarkan Tevetoğlu ile görüşüp yazılı beyanda bulunması için avukatlara süre verdi.



İşte Tarkan’ın gönderdiği iddia edilen o e-mail..



Avukat Rezzan Epözdemir tarafından Tarkan Tevetoğlu’nun gmail hesabından Murat Erdoğan’a gönderildiği iddia edilen ve mahkemeye sunulan e-mail şöyle:



'Canım tombulum,



nasılsın iyi misin, seni çok özledim. Ayrı yollara attı hayat bizi şu sıralar ama bil ki, sana sevgim baki. Başımıza geleni ne hakettik, ne de adaletliydi. Şu pisliklerle dolu dünyada bizi kurban ettiler, ibreti alem için. Ama ilahi adalet yerini bulur elbet. İnanıyorum ki dostluğumuzun temelleri daha da kuvvetlenecek. Biz seninle çok özel ve unutulmaz zamanlar geçirdik. Birlikte ağladık yeri geldi. Son yaşananlarla ilgili umarım bana sevgin inancın azalmamıştır. Ben de korktum panikledim. Telefonlarımızı dinlemişler aylarca çaresiz bazı şeyleri kabul etmek zorunda kaldım ama inan seni her şeye rağmen korumak için elimden geleni yaptım. Biz masumduk. Söz konusu olanlarla bir ilgimiz yoktu çünkü. Benimle ilgili kulağına gelenlere seni dolduruşa getirenlere inanma sakın, o cazgır avukatına da... :)



Sen beni tanırsın, bilirsin, kalbini dinle ama en çok olan bana oldu. Sen de bunu kabul et. Yapmadığım olmadığım şeylerle ilgili manşet oldum, olmaktayım. Kokainman yaptılar beni. :)



İnanabiliyor musun? En nefret ettiğim şeydir, sevmem bilirsin. Ama hayat işte. Şöhretin bedeli, faturası ağır oldu benim için. En ağır ben yara aldım. Çok üzüldüm, ağladım günlerce. Hem bu durumlara, hem bize. Ama bu da geçecek ve gün yeniden ışıl ışıl doğacak bize. Her şey de bir hayır vardır kardeşim. Bunu da yaşamak varmış kaderde. Dersimizi alıp devam edelim yolumuza. Tertemiz sayfalarla.. Kalbimdeki yerin hep aynı olacak bunu asla unutma. Seni çok seviyorum çünkü. Adını kalbime yazdım. :)



Gök kardeşimi çok öptüm. Çok selam söyle. Ona çok üzüldüm. O bizim meleğimizdi. Onu da harcamak istediler, içim parçalandı. Birol’a da selam söyle. Ablacığıma ve tüm ailene de. Üzdük onları. İnşallah hayat en kısa zamanda yollarımızı kesiştirir de bir sarılıp ağlaşıp hasret gideririz. Kendine iyi bak tombulum. Sağlığına dikkat et, biraz kilo ver. :) Kötü arkadaşlardan ve ortamlardan uzak dur, ne olur. Sevgiyle kal.. T'



Vatan / Elif Altın

Vehaber Menu