Kuveytli akademisyenin ‘eşcinsellik’ iddiası: Meniden beslenen bir anal solucan var…

Eşcinsellerin anüsünde ‘spermle beslenen’ bir solucan olduğunu iddia eden Al-Sohel, bunun da kendisi tarafından ‘bilimsel ve dini’ yöntemlerle hazırlanan bir fitille tedavi edilebildiğini savundu.
Kuveytli akademisyenin ‘eşcinsellik’ iddiası: Meniden beslenen bir anal solucan var…
2019-04-25 13:57:31   Güncelleme: 2019-04-25 13:57:31    

Dünyada ‘kadın, erkek, feminen gey erkekler ve maskülen lezbiyenler’ olmak üzere dört cinsiyet bulunduğunu savunan akademisyen, Kuveyt’te yayın yapan Scope TV’deki programda, 'Tedaviye dayalı fitillerin üçüncü cinsiyetteki oğlanların ve aynı zamanda da maskülen lezbiyenler olan dördüncü cinsiyettekilerin cinsel dürtülerini frenlediğini keşfettim. Onların aşırı cinsel istekleri var' diye konuştu.

Al-Sohel’in açıklamaları şöyle:

-Bunların hepsi bilim, utanacak bir şey yok.

-Cinsel dürtü, bir insanın cinsel olarak saldırıya uğramasından gelişir. Ve daha sonrasında devam eder çünkü menide beslenen bir anal solucan vardır. Bu, spermle beslenir.

-Bu nedenle fitilleri üretiyorum ve bunlar belirli kişiler tarafından belirli zamanlarda kullanılıyor. Spermle beslenen solucanı öldürerek dürtüleri tedavi ediyorlar.

-Yeraltında gömülü olan yiyecekler erkeklere istikrar verir ve kaslarını güçlendiri ve erkeksiliklerini artırır. Acı yiyecekler de maskülenliği artırır.

Vehaber Menu