Marmara Park'ta tacizcileri uyaran kadın saldırıya uğradı

Esenyurt'ta bulunan Marmara Park Alışveriş Merkezi’nin önündeki metrobüs köprüsünün altında 2 kadının yemek yerken taciz edildiğini fark eden Meltem Gök tacizcileri uyarınca yumruklu ve tekmeli saldırıya uğradığını açıkladı. Olay sonrasına ait görüntüler kameralara yansıdı.
Marmara Park'ta tacizcileri uyaran kadın saldırıya uğradı
2020-10-06 22:17:52   Güncelleme: 2020-10-06 22:30:13    

Saldırıya uğrayan Meltem Gök o anları şu şekilde aktardı;

Elim ayağım titriyor, kendime gelemiyorum. Marmara Park Alışveriş Merkezi’nin önündeki metrobüs köprüsünün altında saat satıyor bu beyaz gömlekli ve yanındaki kişi.
Önünde pilavcı var, orda oturan iki kadın yemek yerken bu kişiler biriyle görüntülü konuşarak ordaki kadınları çekip sapık sapık hareketler yapmaya başladı. Ben de yukarıdan görüp, yanlarına gidip yaptıklarının yanlış olduğunu söylemek istedim. Ayağa kalktı, önce göğsüme defalarca yumruk attı sonra bacaklarıma her yerime tekme atmaya başladı. Size yemin ederim hiç kimse bir şey yapmadı, bir sürü insan köprüye yığılıp izledi hiç kimse bir şey yapmadı. Adamın boğazında cihaz var, öyle konuşuyor ama bütün söyledikleri anlaşılıyor bana çok kötü küfürler etti. Seni öldüreceğim, sen bittin dedi. En kötüsü ne biliyor musunuz? Bekçiler gelip beni farklı noktaya götürdü. Ne diyeceğimi bilmiyorum, fırlattığı cam soda şişesi tuz buz oldu. Çok kötüyüm, yediğim tekmeleri sindiririm ama kimsenin müdahale etmemesini sindiremiyorum. Siz ne biçim insanlar oldunuz böyle ya! Yalvarırım biri bana bir akıl verisn, aklım durdu. Polisler geldi ama bana saldırdığı için orda olamadım, eve geçtim. Karakola gitmedim. Gitsem de böyle çirkef bir insanla hiçbir şey ilerlemez, gittiğim davaya yazık olur.

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü