Maske takmayanlar için görüntülü ihbar hattı açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde vefat ve vakaların artmasından dolayı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı kararla, Topel ve İpekyolu caddeleri üzerinde sigara içmek maksadıyla maske çıkartmak ve karantinayı bozanlarla mücadele edebilmek için ‘görüntülü ihbar hattı’ açıldığı belirtildi.
Maske takmayanlar için görüntülü ihbar hattı açıldı
2020-09-13 13:21:56   Güncelleme: 2020-09-13 13:21:56    

Yüksekova Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 'Pandemi süreci boyunca yaşanan tüm sıkıntılar, 0530 134 48 80 görüntülü ihbar servis numarasına ulaştırılabilir. İlçemiz Cengiz Topel ve İpekyolu caddeleri üzerinde toplum sağlığını tehlikeye sokacak koronavirüsle mücadele tedbirlerini geçersiz kılacak, sigara içmek maksadıyla maskenin çıkarılması ya da indirilmesi gibi bu tür uygulamaların yasaklandı.

Koronavirüs testi pozitif çıkıp karantinaya alınan kişilerin, karantinayı ihlal ettiklerinin tespiti halinde, yurtlara yerleştirilerek yurtta kaldığı sürece yapılan tüm harcamaların kendisinden tahsiline karar verilmiştir. Kurallara uymayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılarak idari para cezası uygulanmasına oy birliği ile karar verilmiştir' denildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü