Merve Oflaz'ın 'Ağzına kadar kıro' sözleri tepki gördü!

Adını Survivor yarışmasıyla duyuran Merve Oflaz, Çeşme'deki bir beachte bulunanlar için Burası ağzına kadar kıro dolu yorumunu yapınca büyük tepki gördü.
Merve Oflaz'ın 'Ağzına kadar kıro' sözleri tepki gördü!
2013-05-18 05:47:23   Güncelleme: 2023-04-15 23:30:43    

Merve Oflaz fotoğrafları için tıklayın

Alaçatı’daki bir beachte görevlilerle tartışan Oflaz’ın, “İçerisi kıro dolu ama konuşmalar havalı.İçeridekilerin tipine bakınca, güvenliğin ne için maaş aldığını anlamıyorum” sözleri tepkilere sebep oldu.
Bu tepkiler üzerine Merve Oflaz twitter’dan yaptığı açıklamada;

Benim 'kıro' dediğim olay bu değil. Sizin 'kıro'yu ezikler olarak adlandırıp bana saldırmanız çok komik oldu. Çünkü güvenlik görevlileri beachten içeri alırken güya adam seçiyor.Ama içeri girdiğimdeki manzara (tabii ki düzgün insanlar hariç sözüm meclisten dışarı) güneşin alnında buzlu kovaları içkiyle dolduran dünyayı ben yarattım havasındaki disko topu gibi parlayan ablalar ve abiler için 'kıro' lafını kullanmıştım.Erkek arkadaşım ve ben içeri girmek için kapıya geldiğimizde 5 kişi karşılıyor. Kulakta kulaklıklar sanırsın CIA ajanı. Bir afralar bir tafralar rezervasyon sormalar.Yahu alt tarafı deniz. Güneşin alnında buz dolu kovada içki açtıranlar, görmemişler gösteriş meraklıları benim için kırodur! 'KIRO'
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü