Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor. Yurdun bazı kesimlerinde sağanak bekleniyor.
Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı
2020-11-18 15:53:55   Güncelleme: 2020-11-18 15:53:55    

Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile yurdun bazı kesimlerinde yarın sağanak, Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor. Yağışların Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyılarında 'kuvvetli' olması bekleniyor.

AA'nın aktardığına göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak.

3 BÖLGE İÇİN FIRTINA UYARISI

Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Hatay'ın iç kesimlerinde sağanak öngörülüyor. Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor.

Yağışların, Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara ile Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi öngörülüyor.

Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de fırtına bekleniyor.

Vehaber Menu