N11'de farklı ürün gönderilen tüketiciye küfür

Kişilere mağaza açma imkanı sunan fakat mağaza açanların hiçbir şekilde iletişim kuramadığı N11, yeni bir skandal ile gündeme geldi.
N11'de farklı ürün gönderilen tüketiciye küfür
2020-05-15 14:57:16   Güncelleme: 2020-05-15 16:38:53    

N11 üzerinden 11 Mayıs tarihinde kurna sipariş eden tüketiciye görselde gösterilenden farklı bir ürün gönderildi. Ürün siparişi veren kişi, satıcıya ürünlerin fotoğrafını göndermesi üzerine firma tarafından kendisine küfür edildi.

N11'DE MAĞAZA AÇANLARA İLETİŞİM KANALI DA YOK

Çağrı merkezleri sadece satışa yönelik çalışan N11'de satış yapmak için mağaza açan kişiler, mağaza açtıktan sonra sorunlarını çözecek, iletişime geçecek hiçbir yetkili bulamıyor. Mağaza açanların bir çoğu da bu nedenle satış yapamıyor.

Şıracı Tarım isimli şirketten dolandırıcılık

n11.com üzerinden dolandırıcılık faaliyetleri yürüten oluşum verilen bir siparişte müşterinin kendisine ürün ulaşmadığı gerekçesiyle yaptığı iade taleplerini reddetti. Ürün göndermediği halde ürün göndermiş gibi gösteren dolandırıcı şirket n11.com'da meydana gelen sistem hatasından faydalanıp onay verilmesinin ardından müşterinin parasını gasp etmeye çalıştı.

DOLANDIRDIKLARI YETMEDİ ARAYIP MAĞDUR OLAN MÜŞTERİYE KÜFÜR ETTİ

Şıracı Tarım isimli dolandırıcı şirketin bir çalışanı olaya tepki gösteren müşterisini arayarak ağıza alınmayacak küfürler etti.

N11 ÖZÜR DİLEYEREK PARA İADESİ YAPACAĞINI AÇIKLADI

n11.com yönetimi mağdur edilen müşteriyi arayıp özür diledi ve para iadesi yapacağını açıkladı.

N11'de Bofigo isimli mağazadan dolandırıcılık

N11 isimli çok sayıda mağazayı bünyesinde barındıran ve mağazalara gelen şikayetlere ve memnuniyetlere göre puanlama sistemi bulunan alışveriş sitesinde Gym ürünleri ve anne-bebek ürünleri satışı yapan Bofigo isimli mağazaya gelen tepkiler her geçen gün artıyor. Müşterilerin çoğuna ürünleri eksik gönderen, satış onaylanana kadar müşterilere eksik parçaları göndereceğini belirten firma satışın onaylanmasının ardından müşterilere yanıt vermiyor ve telefonlara çıkmıyor. N11 yöneticileri devreye girerek Bofigo isimli mağazadan mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

Bir müşteriye '45 Kg Dambıl Seti, Halter Ağırlık Seti' gönderen firmaya müşteri ürünün eksik geldiğini belirtti. Firma 'Bugün kargoya veriyoruz' yanıtını verince müşteri satışı onayladı fakat firma ürünü kargoya vermedi, kargo takip numarası isteyen müşteriye yanıt vermedi ve telefonlarına çıkmadı. Firma hakkında  çok sayıda şikayet olduğu belirlenirken N11 yönetimi devreye girerek sorunu çözdü. N11 yöneticileri yaptığı açıklamada sorun yaşanması halinde mağazalarla değil kendileriyle iletişime geçilmesini istedi. Bofigo isimli mağazaya gelen o şikayetlerden bazıları;

abdullah yıldırım - 09.10.2016

hiçbir şekilde sorularıma cevap alamadım. faturası içinden çıkmadı faturayı istedim ne cevap var ne de fatura . maliyeye suç duyurusunda bulunacağım. Anlaşmalı kargo firması da ticari malı fatura veya irsaliyesiz taşıyamaz .her ikisi hakkında suç duyurusu gerekiyor kendilerine çekidüzen vermeleri için.

ERKAN ÇETİNER - 08.09.2016

Ben ürünümü hala almış değilim.26 ağustosta sipariş verdim mağazaya 3 defa mail attım ve geri dönüş olmadı.dolayısıyla hiç memnun kalmadım ve ürünüm nerede hala bilgi sahibi değilim.

SİBEL TANRIKULU - 11.08.2016

Tamamlandı diyor parayla benden alıyorsunuz ama ürün ayın 2'sinden beri bana ulaşmadı alıcı adı vs hersey yanlış yazıyor kargo bilgisinde acil tarafıma dönüş

n11.com üyesi - 19.06.2016

ürün teslim edilmedi bana. hatta mağaza ürünü kaldırmış satıştan. paramın iade edilmesi ne yapmam lazım?

YAVUZ YUNUSOĞLU - 02.09.2016

ALDIĞIM ürün pakette çıkmayınca N11 aracılığı ile uyardım'' ÇÜNKÜ cevaplar geç veriliyor'' STOĞUNDA yokmuş O sebeple gönderememiş (not yazmak,haber vermek zor gelmiş.! ) YERİNE bir TL yüksek bir ürün istedim.KENDİSİ kurnaz BİZ safız ya ; Altı TL daha ucuz bir ürün göndermiş.! Birde kendisinin unuttuğu ürünün Daha ucuzunu gönderdiği yetmemiş ,ikinciye Kargoyu yine bana Ödetti..LANET olsun deyip Kargoyu ödeyip teslim aldım.!. BAŞINIZ ağırsın İstiyorsanız BU KONUDA BAŞARILILAR diyebilirim..

n11.com üyesi - 04.06.2016

sakin almayın 1 aydır gelmedi hala

Engin Alaz - 22.08.2016

bu mağazadan alışveriş önermiyorum resimdeki ürünü göndermiyor daha ucuz olan kalitesiz ürünü gönderiyor kandırıyor tüketiciyi

n11.com üyesi - 29.08.2016

magazadan kesinlikle uzak durun 5 para etmez ticarer anlayışları var bende yorumlara baktım inanmadım ama gerçekten öyle

n11.com üyesi - 02.10.2016

böyle iş görmedim sipariş verdiğim ürünün yazılanla uzaktan yakından alakası yok ek olarak siparişi günlerce sonra yolladı mesajlarada yanıt vermiyor kesinlikle tavsiye etmiyorum

n11.com üyesi - 26.09.2017

Birazcık olsun güvenilir olun ya. Gösterdiğiniz ürünle gönderdiğiniz ürünün alakası yok. Yazıklar olsun size.

n11.com üyesi - 23.09.2017

ürün fotograflarda gösterildiği gibi değil . patlaklar dolgu malzemesi arad bir kaçırıyor. ayrıca verilen sorulara cevap vermediler . kesinlikle almayın .

n11.com üyesi - 17.09.2017

3 yıldır n11 den alışveriş yapıyorum karşılaştığım en kötü firma kargo ücreti bir yana eksik göndermeleri bir yana 10 tl fazla verin ama buradan almayın

tevfik sudogan - 07.09.2017

ATTIĞIM İKİ MESAJA YANIT VERİLMEDİİ

harun çetin - 25.08.2017

ürün nedense ıslanmısti ve kokuyordu. 7.5kg lik ağırliklardan biri de patlaktı. cok ağır oldugu icinde geri göndermekle ugrasamadim. çünkü kargo şirketi eve getirmedi. ben gidip şubeden aldim

Selvi Genç - 21.10.2016

Sahtekar insanlar kesinlikle aldanmayın.Boş kutu geldi hemde haftalar sonra.

n11.com üyesi - 25.04.2017

Ürünün tanıtımında olan markadan farklı bir markalı ürün geldi. Kullandım ve aynı işi gördüğü için iade etmedim. Adıma fatura bile göndermediler. Bu konuda en azından bir bilgilendirme yapılabilirdi.

n11.com üyesi - 18.01.2017

ilgisiz bir firma ayrıca her şekilde iade kabul etmiyor.

Rauf Kösemen - 17.01.2017

Ürün vaad edildiği zamandan iki gün sonra kargoya verildi. Onun dışında bir sorun yaşamadım...

Adem Sahin - 14.12.2016

Urun elime gecmedi berbat bir magaza

 
Yunus Subaşi - 09.05.2017

cok gec geldi urun nisan 29 da verdim siparisi. 9 mayista elime ulasti kargoda unutuulmus urun yazik yani

n11.com üyesi - 17.08.2017

fotoğrafdaki ürüne göre kat kat dandik şey yolluyolar fakat iş görür ama oldukca dandik

samet sadırlı (Kargo)

kargoya verilmedi cok tesekkur ediyorum ilgi alakasiniz icin hayirli isler artik isimiz allaha kaldi diyelim :)

ramazan sarıdoğan (Ürün)

Dambıl demiri neden plastik? resimle hiç bir alakası yok ve dambıllar kullanılmış gibi hani bişey satıyorsanız helal yoldan satınız.Ben mecbur kalmazsam geri yollardım. Doğrusuda bu zaten.

yener berker (Ürün)

kargo Böyle bir aaçmalık olmaz koli eksik göndermek nedir ilk defa sizde katşılaşıyorum kargo şirketi eksik koli yollamışsınız umarım en kısa sürede ilgilenirsiniz

HAMİT ARAL (Ürün)

Ürünüm neden yok 3 gün önce sparise alınip onaylanan ürün neden halen elime geçmedi, sizede tuhaf gelmiyor mu, n11 de sparisin bu kadar uzadigini daha önce görmemiştim.

Erdal Ergüler (Ürün)

Merhaba. Dambıllar için sıkıştırma telini kargoya veriyoruz demiştiniz. Fakat bana ulaşan bir şey yok. Kargo takip numarası alabilir miyim?

n11.com üyesi (Ürün)

ararsanız söylerim Urun gönderiyorsunuz fotoğrafla farklı dambil demirleri fotoğrafda demir gönderdiğiniz tamamen plastik. hadi onada eyvallah kargo geç gönder onada eyvallah. bu halter takımının barını hangi çalışanınıza lazım dida göndermediniz.

Muhammed ERDOĞAN (Ürün)

45 Kg Dambıl+Halter Seti sipariş ettim. Ürün elime ulaştı fakat 150 cm çubuk gelmedi. Bana bu parçayı gönderebilir misiniz?

metehan duman (Ürün)

... 1.5 m lik demiri eksik bu nasıl sipariş gönderme acil cevap istiyorum

Ismail Kiran (Ürün)

siparişin bir tanesi geldi fakat dambıl takımı gelmemiş bilgi alabilirmiyim

Ahmet Erbüyür (Ürün)

Halter gelmedi Hepsi geldi halterin borusu gelmedi

n11.com üyesi (Değişim)

Su sızdırma Ürünü alırken ürün bilgileri bölümünde dağılmaz,içeriği akmaz yazıyordu ürün bugün geldi fakat 2 tane 2,5 kg olan ağırlık su sızdırıyor lütfen en kısa sürede değişimini gerçekleştirir misiniz?

 

 

 

Vehaber Menu