Neslican Tay'la ilgili 'Bu çıplaklıkla zor cennete gider' paylaşımını yapan kişinin Neslihan Sungur olduğu açıklandı

Kanseri daha önce üç kez yenen ve dördüncü kez yakalandığı hastalık sonucu yaşamını yitiren Neslican Tay'ın ölümünün ardından tepki çeken bir mesaj atan 'AkFeraset' adlı hesabın kullanıcısının kim olduğu ortaya çıktı. Büyük tepki çeken bu mesaj sonrası Şule Çet davasının da avukatlarından olan Umur Yıldırım, söz konusu hesabın Neslihan Sungur adında biri tarafından kullanıldığını açıkladı.
Neslican Tay'la ilgili 'Bu çıplaklıkla zor cennete gider' paylaşımını yapan kişinin Neslihan Sungur olduğu açıklandı
2019-09-21 08:15:31   Güncelleme: 2019-09-21 08:50:01    

Uzun süredir kanserle mücadele eden dün yaşamını yitiren Neslican Tay'ın ardından bir kişinin attığı mesaj büyük tepki çekmişti.

Twitter'da '@AkFeraset' adlı kullanıcı, 'Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor...' sözleriyle Neslican'ın fotoğraflarını paylaştı.

ŞULE ÇET'İN AVUKATI MESAJI ATAN KİŞİNİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

Büyük tepki çeken bu mesaj sonrası Şule Çet davasının da avukatlarından olan Umur Yıldırım, söz konusu hesabın 'Neslihan Sungur'adında biri tarafından kullanıldığını açıkladı.

Avukat Yıldırım, 'Neslihan Sungur burada dursun bu. Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin' dedi.

Yıldırım, 'Sana şimdi hakaret etmeyeceğim. Ama yargılandığın mahkemede ceza alacağımı bile bile yüzüne tüküreceğim ve bundan zerre pişmanlık duymayacağım' diye konuştu.

 

 

Vehaber Menu