Sergen'den Josef Sural açıklaması: Futbolcularım yıkılmış durumda, bunu nasıl atlatacağız bilmiyorum

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çekyalı futbolcuları Josef Sural'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Sergen'den Josef Sural açıklaması: Futbolcularım yıkılmış durumda, bunu nasıl atlatacağız bilmiyorum
2019-04-30 12:00:04   Güncelleme: 2019-04-30 12:24:51    

Sergen Yalçın, ne olduğunu hala anlayamadıklarını söylerken takımın durumunun hiç iyi olmadığını belirtti. Bu hafta oynayacakları Konyaspor maçından da bahseden tecrübeli teknik adam, 'Biz nasıl antrenman yapacağız diye düşünüyoruz. Bir felaketi yaşıyoruz. Futbolcularım yıkılmış durumda. Bunu nasıl atlatacağız bilmiyorum' diye konuştu. Törenin ardından Josef Sural'ın eşi ve çocukları gözyaşlarıyla ülkelerine gitti.

Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun Kayseri deplasmanından döndüğü VIP minibüsün su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Josef Sural için kulüp tesislerindeki antrenman sahasında tören düzenlendi.

Cenaze törenine Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyasporlu futbolculardan Celustka ile Alanyaspor kulüp yöneticileri, diğer protokol üyeleri, çok sayıda taraftar katıldı.

Vehaber Menu