Survivor yarışmacısı Damla adada sigara içerken yakalandı!

Survivor 2016'da yarışan Damla Can, adada sigara içerken görüntülendi.
Survivor yarışmacısı Damla adada sigara içerken yakalandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Survivor yarışmacısı Damla Can'ın adada sigara içtiği video gündem oldu.  Gönüllüler takımındaki yarışmacının kameraların çekim yaptığı yerde sigara içmesi "Yapım ekibi vermiştir" yorumlarına neden oldu. 

 

Damla Can'ın sigarayı nerden bulduğu hakkında Acun Medya'dan henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak ıssız adada yarışmacılarla birlikte sadece Acun Medya ekibinin olması nedeniyle sigarayı yapım ekibinin verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.  

 

ACUN ILICALI AÇIKLAMA YAPACAK 

 

Survivor çekimleri nedeniyle Dominik'te olan Acun Ilıcalı'nın saat farkından dolayı beklediği ve gün içinde açıklama yapacağı öğrenildi. 

 

HABERLER TEKER TEKER SİLİNİYOR 

 

Damla Can'ın sigara içtiği görüntüler sabah saatlerinde bir çok internet sitesinde yayınlandı. Ancak görüntüler gün içinde Youtube da dahil olmak üzere silindi. 

 

MERVE BÜYÜKSARAÇ'LA DAVALIK OLMUŞTU 

 

2012 yılında Survivor'da yarışan Merve Büyüksaraç "Adada bize yemek veriyorlardı, o kadar da aç değildik" demişti. Ilıcalı, Büyüksaraç'a 500 bin liralık dava açmıştı. Davada delil olarak ise montajlı görüntüleri göstermişti. Büyüksaraç'ın avukatının "ham görüntüleri istiyoruz" talebine ise "Ham görüntüleri siliyoruz" yanıtını vermişti. 

Vehaber Menu