Survivor'dan elenen Ebru: Yılmaz iki tarafa da oynuyor!

Bu hafta Survivor 2016'dan elenen Ebru Öztürk, eski takım arkadaşları hakkında konuştu.
Survivor'dan elenen Ebru: Yılmaz iki tarafa da oynuyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

EBRU ÖZTÜRK FOTO GALERİ

Survivor 2016′dan bu hafta elenen Ebru Öztürk, adadan ayrılmasının ardından Milliyet’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

‘Ada konseyinde ismimin çıkmasının kesin sebebi Nagehan’ın beni adadan göndermek istemesiydi. Son güne kadar büyük bir kulis döndüğünü düşünmüyorum. Çünkü ben adadakilerle çoğunlukla iyi geçiniyordum. Son gün Eda’nın attığı adımla benim adım yazıldı.’

“TUĞBA’NIN PERFORMANSI DÜŞÜK”

Ünlüler adasında benden önce veda edecek kisimler vardı. Bunlardan biri Tuğba diğeri Eda’ydı. Çünkü performansları çok düşüktü ve adayı da birbirine katan isimlerdi. Benden sonra ya Eda ya Tuğba olur diye düşünüyorum.

“YILMAZ, İKİ TARAFA DA OYNUYOR”

Ebru Öztürk ünlüler takımında yer alan isimler hakkında da samimi bir şekilde düşüncelerini paylaştı. Favorisi Atakan olan Öztürk; “Nagihan’ın finali göreceğini zannetmiyorum” dedi. Öztürk zaman zaman problem yaşadığı Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay hakkında ise; “Kendilerine göre iyi bir taktik uyguladıklarını düşünüyorlar ama akıllıca davranmıyorlar. Yılmaz iki tarafa da oynuyor. Onun amacı adada ne kadar çok kalırsam benim için o kadar iyi taktiği.”