Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın çıktı
Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın
2018-04-06 08:09:59   Güncelleme: 2018-04-06 08:09:59    

Dün Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı. Can kaybının yaşanmadığı yangında hastalar tahliye edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı.

Yangın, Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 17.00 sıralarında çıktı. Dumanların görülmesi üzerine itfaiyeye haber verilirken sedyelerle hastaların tahliyesi yapıldı. Dış cephe izolasyonunun da tutuşmasıyla alevler bir anda binayı sardı. Olay yerine; Fatih, Bayrampaşa, Bağcılar, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sultangazi, Bahçeşehir, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan merdiven uzatarak kalan hastaları tahliye etti.  Hastane çalışanları tahliye çalışmalarında itfaiyeye destek verdi. Yoğun bakım ünitesindeki hastalara ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildi. Yangın nedeniyle can kaybı yaşanmazken dumandan etkilenen bazı kişiler çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yangın nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.  
 

VALİ ŞAHİN'DEN HASTANE ÖNÜNDE AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne gelerek son durum hakkında bilgi aldı. Vali Şahin, hastane önünde yaptığı açıklamada yangının kısmen kontrol altına alındığını açıkladı. Vali Şahin, 'Geliş-gidiş güzergâhlarımızı kapatmasınlar lütfen. Ambulanslarımızın, itfaiye araçlarımızın trafikte daha rahat seyredebilmeleri için bu noktaları açalım' şeklinde anons yaptı.  
 

DHA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü