Trans kadını bıçaklayan 75 yaşındaki kişi serbest bırakıldı: Eve gidince fiziğinden şüphelendim

Bursa'da para karşılığı ilişki için anlaştığı Sima Ç.'yi, trans birey olduğunu öğrenince çıkan tartışmada kolundan bıçaklayarak yaralayan 75 yaşındaki Rafet Ö., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Rafet Ö. ifadesinde, ''Fiziğinden dolayı trans birey olduğundan şüphelendim. Bana, spor yaptığı için omuzlarının geniş olduğunu söyledi'' dedi.
Trans kadını bıçaklayan 75 yaşındaki kişi serbest bırakıldı: Eve gidince fiziğinden şüphelendim
2019-08-28 14:34:16   Güncelleme: 2019-08-28 14:34:16    

DHA'nın haberine göre olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Tahtakale mahallesinde geçtiğimiz akşam meydana geldi.

İddiaya göre, Rafet Ö. sokakta bulduğu kartvizitin üzerindeki numarayı aradı. Kendisini 'Okşan' olarak tanıtan kişi ile para karşılığı ilişki için anlaştı.

Kendisine verilen adrese giden Rafet Ö., adını Okşan olarak bildiği Sima Ç.'nin trans kadın olduğunu öğrenince, evden çıkmak istedi.

Ancak trans Sima Ç., Rafet Ö.'nün cep telefonunu gasbetti. Çıkan tartışmada Rafet Ö., üzerinde taşıdığı bıçak ile Sima Ç.'yi, kolundan bıçakladı. Sima Ç. de sopayla Rafet Ö.'nün başına vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Sima Ç. ile Rafet Ö.'yü ilk tedavilerinin ardından gözaltına aldı.

'KADIN OLMADIĞINI ANLAYINCA EVDEN ÇIKMAK İSTEDİM'

Sima Ç. ifadesinde fuhuş yaptığı iddialarını yalanladı.

Rafet Ö. ise 'Telefonla aradığım da trans kadın olduğunu söylemedi. Verdiği adrese gittiğim zaman fiziğinden dolayı şüphelendim. Sorduğum da 'Spor yaptığım için omuzlarım geniş' diyerek, tepki verdi. Daha sonra kadın olmadığını anladım ve evden çıkmak istedim. Telefonumu gasp etti, ben de yanımda bulunan bıçağı savurdum'' dedi.

Sima Ç. ve Rafet Ö. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü