Ünal: Twitter teröristlere kol kanat geriyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Twitter'ın Türkiye'deki bazı hesapları kapatmasına ilişkin 'Yalan ve iftiralarla bu mecraları kullanılamaz hale getiren çevreler için eşsiz bir fırsat sunan, teröristlerin kara propagandalarına kol kanat geren Twitter'in bu taraflı tutumuna karşı bizler dijital farkındalık için çalışmayı sürdüreceğiz' dedi.
Ünal: Twitter teröristlere kol kanat geriyor
2020-06-13 00:53:29   Güncelleme: 2020-06-13 00:56:01    

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Twitter'in Türkiye'de 7 binden fazla hesabı kapatmasına ilişkin açıklama yaptı. 

Söz konusu karara Twitter'dan tepki gösteren Ünal, 'Twitter ve diğer sosyal medya ağlarını, iftiraları, karalama kampanyaları, yalan siyasetleri için en elverişli zemin görenler, burayı Cumhurbaşkanımızın deyimiyle çöplüğe çevirenler, Stanford'dan gelen provokatif bir rapora ve Twitter'ın gerçek dışı iddialarına sarılmaktalar' ifadelerini kullandı. 

Ünal, şunları kaydetti:

'Şeffaflığı, gerçek isimlerle sosyal ağları kullanmayı, başka kullanıcıların haklarına saygılı, saldırgan tutumları reddetmeyi ilke olarak kabul etmiş AK Parti'nin bahsi geçen rapordaki suçlamalarla ilgisinin olmadığı, tam tersi Türkiye ve çıkarlarını savunmakla suçlandığı açıktır. Yalan ve iftiralarla bu mecraları kullanılamaz hale getiren çevreler için eşsiz bir fırsat sunan, teröristlerin kara propagandalarına kol kanat geren Twitter'in bu taraflı tutumuna karşı bizler dijital farkındalık için çalışmayı, ilkeli duruşumuzu korumayı sürdüreceğiz.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü