Yeni Akit, AK partili kadınlara hakaret eden Dilipak'ı savundu

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in 'Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlanıyoruz' şeklindeki açıklamasını değerlendirdi. Dilipak'a yapılanın 'yanlış olduğunu' savunan Karahasanoğlu, 'AK Parti içindeki bir avuç akepelinin kazançlı çıkacağını hatırlatayım' dedi.
Yeni Akit, AK partili kadınlara hakaret eden Dilipak'ı savundu
2020-08-01 15:40:14   Güncelleme: 2020-08-01 15:40:14    

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, 'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısında kullandığı ifadelerden dolayı Abdurrahman Dilipak'a dava açma hazırlığında olan AK Parti'ye tepki gösterdi.

'AK Parti adına açıklama yapan Genel Sekreter Fatih Şahin, gazetemizin kuruluşundan bu yana, hatta Cuma dergisinin kuruluşundan itibaren yazarı olan Abdurrahman Dilipak için, dava açma hazırlığı yaptıklarını söylemiş' diyen Karahasanoğlu, şöyle devam etti:

'Şimdilik, bunun yanlışlığını ifade edeyim.. Gelişmeler, Fatih Şahin’in açıklaması doğrultusunda seyredecek olursa, tam da Abdurrahman abinin o yazıda kastettiği şekilde, AK Parti’nin değil, AK Parti içindeki bir avuç akepelilerin kazançlı çıkacağını hatırlatayım.. 

Şimdilik, Fatih Şahin’e bir soru ile bitireyim: AK Parti, sabahtan akşama kadar kendisine küfreden kaç kişiye bugüne kadar dava açmıştır ki, o küfür edenlerin ‘yandaş’ olarak nitelendirdikleri Dilipak’a, hem de bir uyarısı sebebi ile, o uyarısı da çarpıtılarak dava açmaya sıra gelmiştir?'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü