Yüzüne kızgın yağ döken sevgilisi ceza alınca 'bırakın onu' diye ağladı

Şikayetinden vazgeçen Kübra Tayfur, sevgilisine 14 yıl hapis cezası verilince 'Bu kararı kabul etmiyorum, bırakın onu' diye ağlayarak Ersin Ülker'e sarılmaya çalıştı.
Yüzüne kızgın yağ döken sevgilisi ceza alınca 'bırakın onu' diye ağladı
2020-09-21 15:21:43   Güncelleme: 2020-09-21 15:21:43     DHA

Küçükçekmece'de 15 Eylül 2019'da cezaevinden izinli çıktıktan sonra birlikte yaşadığı Kübra Tayfur'un (32) vücuduna ve yüzüne kızgın yağ attığı iddiasıyla yargılanan Ersin Ülker (40) 'Kasten öldürmeye teşebbüs ve 'Konut dokunulmazlığının ihlali' suçlarından 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Şikayetinden vazgeçen kadın gözyaşları eşliğinde 'Bu kararı kabul etmiyorum, bırakın onu' diyerek tutuklu sanığa sarılmaya çalıştı.
Bakırköy 20. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ersin Ülker getirilirken, mağdur Kübra Tayfur ile taraf avukatları katıldı. Söz verilen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı avukatı Tuğbanur Aslan 'Şikayetçiyiz, sanığın cezalandırılmasını talep ediyoruz dedi. Sanık avukatı ise 'Mağdur şikayetten vazgeçti, öldürme suçu açısından buna yönelik bir kastın olmadığı aşikardır şeklinde beyanda bulundu. Son sözü sorulan sanık Ersin Ülker ise 'Çok üzgünüm dedi.

SARILMAYA ÇALIŞTI

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, 'Kasten öldürmeye teşebbüs etmek suçundan tutuklu sanık Ülker'e 12 yıl hapis cezası verirken, 'Konut dokunulmazlığını ihlal etmek suçundan da sanığın 2 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmetti.

Kararı duyan Kübra Tayfur ise 'Bırakın onu, kararı kabul etmiyorum' diye mahkemede ağlayarak tutuklu sanığa sarılmaya çalıştı. Tayfur, polis ekipleri tarafından salondan çıkarıldı.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü