'Zorlu sahnelerde bir kaç kez gülümsemeyi bırakmam söylendi'

Aksiyon filmlerinin usta ismi zorlu sahnelerin çekimlerinde yaşadığı enteresan bir olayı paylaştı.
'Zorlu sahnelerde bir kaç kez gülümsemeyi bırakmam söylendi'
2021-04-10 17:23:35   Güncelleme: 2021-04-10 17:23:35     Independent

Hollywood yıldızı Tom Cruise, zorlu sahnelerin çekimlerini dublör kullanmadan çekmeyi sevmesiyle biliniyor ve görünüşe göre çoğu zaman bu tip sahnelerin başkaları için ne kadar korkutucu olduğunu unutuyor.

Cruise, 1996'dan bu yana Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) serisinde canlandırdığı Ethan Hunt karakteriyle gerçekleştirdiği pek çok tehlikeli çekimle hayranlarının takdirini toplamıştı. 

Cuma yayımlanan The Graham Norton Show'a katılan ünlü oyuncu, ekip üyelerinin zorlu sahnelerin çekimleri sırasında gülümsememesini söylemek zorunda kaldığını belirtti. 

Cruise tehlikeli sahnelerin beraberinde getirdiği adrenalinin çok kuvvetli olabildiğini ve bazen bu nedenle karakterinde kalmayı unutabildiğini söyledi. Her ne kadar oyuncu bu sahnelerin çekiminde çok heyecanlansa da Ethan Hunt'ın hissettikleri muhtelemen neşeli duygular olmayacaktır.

Screen Rant'in haberine göre oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Yaptığım oyunculuk bedene dayanıyor ve bunu yapmaya bayılıyorum. Çalışıyorum, antrenman yapıyorum ve hepsini çözmek için çok zaman harcıyorum. Bir sürü kemiğimi kırdım! Herhangi bir zorlu sahne ilk seferinde can sıkıcıdır ama keyiflidir de. Bu sahnelerin çekimleri sırasında birkaç kez gülümsemeyi bırakmam söylendi!

Daily Mail'in haberine göre Tom Cruise'un yer aldığı Görevimiz Tehlike serisinin 7. filmi ve Top Gun: Maverick bir kez daha koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendi. 

Görevimiz Tehlike 7'nin vizyon tarihi 27 Mayıs 2022'ye ertelenirken, Tom Gun: Maverick'e verilen yeni gösterim tarihi 19 Kasım.

Vehaber Menu